Redbeans hoofdsponsor van de Ronde van Nijmegen

images

De 9e editie van de Ronde van Nijmegen wordt dit jaar verreden op zondag 19 juni. Deze gezellige wielerronde is een van de mooiste toertochten met start en finish in Nederland. De routes van 70, 120 en 165 km gaan grotendeels over Duits grondgebied waar de deelnemers een aantal prachtige natuurgebieden in de regio Noordrijn-Westfalen aandoen. Onderweg krijgen de deelnemers een mix van pittige klimmetjes afgewisseld met vlakke stukken en glooiend heuvellandschap voorgeschoteld. De gezellige start en finish vinden plaats in Park Brakkenstein in Nijmegen.

Koffieleverancier Redbeans is vanaf dit jaar naamgevend hoofdsponsor, de ronde heet daarom dit jaar dan ook de “Redbeans Ronde van Nijmegen”.

Redbeans is leverancier voor de zakelijke markt met duurzaam gecertificeerde koffie van horecakwaliteit, uit eigen branderij (gevestigd in Almelo), en met zelf ontwikkelde, onderscheidende espressomachines. Redbeans was de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland. Redbeans houdt kantoor aan de Sint Canisiussingel in Nijmegen.

Redbeans wil een bijdrage leveren aan de vitaliteit van werknemers en promoot daarom ‘dertig minuten bewegen per dag’. Een breedtesport evenement als de Ronde van Nijmegen sluit daarom goed aan bij het gedachtegoed van Redbeans.