Ronde van Nijmegen lanceert vraag en aanbod-platform

images

De Ronde van Nijmegen heeft een vraag en aanbod platform gelanceerd. Op dit platform krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs voor de 9e editie aan te bieden. Deelnemers die niet kunnen deelnemen op de nieuwe datum in 2021 kunnen een advertentie plaatsen om het startnummer over te dragen aan iemand anders.

Fietsers die nog een startnummer zoeken kunnen op deze pagina terecht om aan een startbewijs te komen. Zij kunnen reageren op de advertentie en komen zo in contact met deelnemers die een startnummer aanbieden. Voor de overdracht van de startnummers in Mylaps worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De Ronde van Nijmegen faciliteert dit platform zodat aanbiedende- en zoekende partijen elkaar makkelijker vinden en brengen hen met elkaar in contact. De financiële overdracht dient onderling geregeld te worden en is op eigen risico. Het is belangrijk dat het startbewijs via het Mylaps-account van de aanbieder overgedragen wordt. Op deze manier is de organisatie op de hoogte van de overdracht, komt de correcte naam in de uitslag en zijn alle gegevens correct bij eventuele calamiteiten.

Klik hier voor het vraag en aanbod-platform Ronde van Nijmegen