Ronde van Nijmegen verplaatst naar 2021

images

Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 (het coronavirus) vindt de Ronde van Nijmegen niet plaats op zondag 21 juni 2020. Mede door het onzekere verloop van de coronacrisis en de daaruit voortvloeiende drukke evenementenkalender in het najaar, zijn we genoodzaakt het evenement te verplaatsen naar volgend jaar.

De aangeschafte startbewijzen van editie 2020 blijven geldig voor de editie in 2021. In overleg met de gemeente Nijmegen zullen we voor het eind van het jaar de datum van de Ronde van Nijmegen 2021 kunnen communiceren. Samen met alle fietsliefhebbers kijken we er naar uit om er volgend jaar een mooie tocht van te maken. Alle reeds ingeschreven deelnemers hebben persoonlijk nadere informatie ontvangen rond de verplaatsing van de Ronde van Nijmegen. 

Laten we de spirit van sport, in een periode waarin iedereen elkaar nodig heeft, niet vergeten. Sport verbroedert, schept een gevoel van saamhorigheid en positiviteit. Daarom willen we je oproepen om op een verantwoorde in beweging te blijven. Uiteraard wel met inachtneming van de regels vanuit de overheid. Beweeg in of vanuit huis, het liefst alleen of met één iemand samen en houd 1,5 meter afstand. Kijk op keepmoving.eu voor leuke challenges en virtual events die je helpen om in beweging te blijven. In juni zal de Ronde van Nijmegen ook als challenge te zien zijn op het platform.

Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de verplaatsing van de Ronde van Nijmegen.