Ronde van Nijmegen in 2020 onderdeel van We Are Cycling

images
De geliefde wielertocht onder de recreanten, de Ronde van Nijmegen, maakt vanaf volgend jaar deel uit van de We Are Cycling fietskalender in Nederland. De Ronde van Nijmegen is een schitterende wielertocht voor recreatieve wielrenners. De Ronde wordt in 2020 voor de negende keer georganiseerd. De route is een mix van pittige klimmetjes, afgewisseld met vlakke stukken dijk en glooiend heuvellandschap. Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: 70 km, 120 km of 160 km.

Elk jaar organiseert Golazo onder het label We Are Cycling meer dan 50 compleet verzorgde toertochten in Nederland, België Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In België staan mooie tochten zoals Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Vlaanderen op de kalender, in Frankrijk Parijs-Roubaix en de Marmotte en in Italië Strade Bianche. Nederland heeft onder andere de Classico Boretti, de KlimClassic en de Gerrie Knetemann Classic in het portfolio.

Mario Kadiks, namens Golazo Cycling: “Begin 2016 zijn wij ons op de Nederlandse sportieve fietser gaan richten. De jaren erna hebben we gewerkt aan een brede Cycling kalender, met de nadruk op kwaliteit, beleving en uniformiteit van de events. Inmiddels hebben we een serie van zeven fietstoertochten. Met de Ronde van Nijmegen willen we verder bouwen aan de uitbreiding van onze wielerportfolio in Nederland.”

We Are Cycling
Het eerstvolgende fietsevenement op de Nederlandse We Are Cycling kalender is de Gerrie Knetemann Classic op 8 september, gevolgd door de Harbour Tour Rotterdam op 22 september en de Tacx Classic Zeeland op 12 oktober, de ultieme afsluiter van het wielerseizoen.