Kidsrace

Decathlon Dikke Banden Race

Heb jij een fiets? Race dan met ons mee! Tijdens De Ronde van Nijmegen vindt er voor de kinderen een Dikke Banden Race plaats. Er mogen maximaal 100 enthousiaste kinderen meedoen. De jonge talentjes kunnen op de fiets een veilig parcours in het park af leggen. De Dikke Banden Race wordt in park Brakkenstein georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en heeft als doel kinderen kennis te laten maken met wielrennen. De deelnemers hebben alleen een fiets nodig om deel te kunnen nemen, fietshelmpjes worden door de organisatie geregeld.

 

Deelname is GRATIS. Deelnemers krijgen een goodiebag, eigen naambordje voor op de fiets en nog meer leuke dingen. Op het eind krijgen de winnaars een echte medaille.

 

HET PROGRAMMA


Mini’s (4 tot en met 6 jaar)
13:30 Aankomst van de mini’s
13:50 warming-up spel
14:00 Race mini’s
14:15 Prijsuitreiking

Midi’s (7 tot en met 8 jaar)
14:30 Aankomst van de midi’s
14:50 Warming-up spel
15:00 Race midi’s
15:15 Prijsuitreiking

Maxi’s (9 tot en met 12 jaar)
15:30 Aankomst van de maxi’s
15:50 Warming-up spel
16:00 Race maxi’s
16:15 Prijsuitreiking

KOM EEN IJSJE ETEN!


Het ijs van Gelati di Sali ziet er niet alleen fantastisch mooi uit, het smaakt ook zalig. Het schepijs wordt ambachtelijk bereid, door een Italiaanse familie die al meer dan 80 jaar in het vak zit. Het ijs wordt uitsluitend bereid met biologische melk, vers fruit en natuurlijke toevoegingen. Gelati di Sali wil iedere klant een unieke ijservaring bezorgen.

 

Kom deze heerlijke ijs proeven tijdens de Ronde van Nijmegen & de Dikke Banden Race.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress