Kidsrace

Decathlon Dikke Banden Race

BEKIJK DE AFTERMOVIE!


Klik op deze link hieronder om de aftermovie van de Dikke Banden Race 2018 in Nijmegen te openen.

 

https://vimeo.com/272765583

TOT VOLGEND JAAR!


De Dikke Banden Race Nijmegen editie zit er alweer op. Ondanks wat regendruppels hebben we volop genoten van de race. De winnaars zijn bekend, namelijk Florian, Luuk en Myrthe (4 t/m 6 jaar). Caden, Iskander en Rens (7 t/m 9 jaar) en Renze (10 t/m 12). Zij mogen Nijmegen vertegenwoordigen bij de landelijke finale.

Naast de wedstrijden waren er ook andere leuke activiteiten en verrassingen geregeld, zoals een springkussen, een goodiebag, t-shirt en een stuurbordje met eigen naam.  We willen alle fanatieke deelnemers én toeschouwers/ouders bedanken voor deze mooie dag. Maar ook dank aan alle sponsoren (Pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje, Jumbo Leuvensbroek Nijmegen en Decathlon Nederland), vrijwilligers en studenten van de HAN University of applied sciences /Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tot volgend jaar!

 

Op het evenement heeft Thomas foto’s genomen.
Benieuwd of jij (of je kind(eren)) erbij staat? Bekijk en download ze hieronder, klik bij locatie Dikke Banden Race aan.

 

Heb jij een fiets? Race dan met ons mee! Tijdens De Ronde van Nijmegen vindt er voor de kinderen een Dikke Banden Race plaats. Er mogen maximaal 100 enthousiaste kinderen meedoen. De jonge talentjes kunnen op de fiets een veilig parcours in het park af leggen. De Dikke Banden Race wordt in park Brakkenstein georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en heeft als doel kinderen kennis te laten maken met wielrennen. De deelnemers hebben alleen een fiets nodig om deel te kunnen nemen, fietshelmpjes worden door de organisatie geregeld.

 

…INSCHRIJVING GESLOTEN…
WE ZIEN JE VOLGEND JAAR GRAAG TERUG!

HET PROGRAMMA


Mini’s (4 tot en met 6 jaar)
13:30 Aankomst van de mini’s
13:50 warming-up spel
14:00 Race mini’s
14:15 Prijsuitreiking

Midi’s (7 tot en met 9 jaar)
14:30 Aankomst van de midi’s
14:50 Warming-up spel
15:00 Race midi’s
15:15 Prijsuitreiking

Maxi’s (10 tot en met 12 jaar)
15:30 Aankomst van de maxi’s
15:50 Warming-up spel
16:00 Race maxi’s
16:15 Prijsuitreiking

KOM EEN IJSJE ETEN!


Het ijs van Gelati di Sali ziet er niet alleen fantastisch mooi uit, het smaakt ook zalig. Het schepijs wordt ambachtelijk bereid, door een Italiaanse familie die al meer dan 80 jaar in het vak zit. Het ijs wordt uitsluitend bereid met biologische melk, vers fruit en natuurlijke toevoegingen. Gelati di Sali wil iedere klant een unieke ijservaring bezorgen.

 

Kom deze heerlijke ijs proeven tijdens de Ronde van Nijmegen & de Dikke Banden Race.

JA JA EEN SPRINGKUSSEN!!


Dankzij onze sponsor pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje komt er een springkussen op de Dikke Banden Race. Misschien dat er ook nog een leuk cadeautje in de goodiebags zit van het restaurant. Dus meld je op tijd aan als je dit cadeautje wilt!

HET PARCOURS


Hiernaast een afbeelding van het parcours. De deelnemers fietsen over het pad in park Brakkenstein. Eén ronde is 0.4 km, dit is ongeveer 2 minuten fietsen.

 

Afstanden
Categorie 1: deze deelnemers fietsen 5 ronden
Categorie 2: deze deelnemers fietsen 7 ronden
Categorie 3: deze deelnemers fietsen 8 ronden

STUURBORDJE MET JE EIGEN NAAM


Meld je vóór 7 mei aan en krijg een stuurbordje met je EIGEN naam!!

Klik op deze link om je aan te melden:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress