Inschrijven

Op zondag 25 juni 2023 is het tijd voor de 10e editie van de Ronde van Nijmegen! Zet je helm op, doe je vizier naar beneden en stap op je stalen ros voor een unieke toertocht door prachtige natuur en langs indrukwekkende historiek. Treed in de fietssporen van de Romeinen en ontdek de schoonheid van het Rijk van Nijmegen en haar Duitse achterland.

Ervaar de pracht van het Rijk van Nijmegen en de Duitse grensregio Noordrijn-Westfalen. Vanuit de start in Park Brakkenstein zijn drie indrukwekkende routes uitgezet van 70, 120 en 165 kilometer. Alle wegen leiden naar Nijmegen, maar wij pakken alleen de allermooiste! Onderweg fiets je over delen van de Via Romana, door prachtige natuur en langs bijzondere bezienswaardigheden die de Romeinen 2000 jaar geleden in deze streek hebben achtergelaten.

Tarieven (70, 120 & 165 KM)

  • t/m 28 februari | € 27,75
  • 1 maart t/m 24 juni | € 29,75
  • Daginschrijving | € 35 (mits nog voorradig)
  • NTFU leden ontvangen een korting van € 3,-

 

Het is op dit moment niet mogelijk om je in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 6 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven als groep. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook bij inbegrepen. Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden, in een keer alle startbewijzen kunt ophalen en tegelijk kunt starten.

Het is niet meer mogelijk je als groep in te schrijven.


VIP ARRANGEMENT

Wilt u collega's medewerkers of zakenrelaties ontvangen tijdens de Ronde van Nijmegen? Stuur een mail naar info@rondevannijmegen.nl en informeer naar de mogelijkheden van een VIP arrangement. 


Inbegrepen bij je inschrijving

Geniet van een lekkere kop Redbeans koffie voor de start

Keuze uit een van de drie uitgepijlde routes + GPX bestand voor in je fietscomputer

Uitgebreide en gezellige verzorgingsposten incl. Amacx (sport)voeding

Onverhoopt een issue onderweg? Een team komt ter plaatse. Kun je echt niet verder? Dan brengen we jou en je fiets weer terug naar de start

Technische assistentie en reparatieservice.

Nagenieten op het Calidum receperin (Romeins Finish Festival)

Na afloop ontvang je een lekker recovery biertje van Thrive

Unieke medaille ter herinnering na afloop


KEUZE UIT DRIE AFSTANDEN