Event info

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
08.00 - 10.00 uur Afhalen startbewijzen
08.30 - 09.30 uur Départ 160 km
09.00 - 10.00 uur Départ 120 km
9.30 - 10.30 uur Départ 70 km
08.00 - 17.00 uur La Fête du Vélo evenemententerrein geopend

 Onder voorbehoud van wijzigingen. 

 


BEREIKBAARHEID

De Ronde van Nijmegen start traditiegetrouw vanaf het sfeervolle Park Brakkenstein in Nijmegen. Zorg dat je 's ochtends bijtijds van huis vertrekt zodat je op tijd kunt starten. 

In de directe omgeving zijn er voldoende (gratis) parkeerplekken voorzien. Vanaf alle invalswegen in Nijmegen is de Radboud Universiteit aangegeven op de ANWB-wegwijzers. Volg hiervoor de borden Gymnasion/P7.

Om bij de startlocatie te komen kun je het beste dit adres invoeren:

Kapittelweg 35, 6525 EN Nijmegen

Verkeersregelaars zullen je met een stralende lach naar een parkeerplaats verwijzen.


LIMITED EDITION WIELERSHIRT

Bij jouw deelname aan de Ronde van Nijmegen kun je een Limited Edition Le Tour de Nijmegen 2020 wielershirt bestellen. Dit performance wielershirt van AGU voert transpiratie snel af, heeft een lange rits en lycra mouwen voor een perfect pasvorm. Met een knipoog naar de Tour de France heeft dit shirt gele elementen.

Let op: de kleding is zorgvuldig samengesteld. De getailleerde pasvorm is dan ook gebaseerd op sporters en dient strak om het lijf te worden gedragen. Mocht je jouw bovenkleding graag wat ruimer dragen, dan adviseren we je een maat groter te bestellen dan je doorgaans hebt. Ruilen van maten ter plaatse is helaas niet mogelijk. Je kunt de maattabellen hier vinden.


Nagenieten op La Fête du Vélo

Na afloop van de Ronde van Nijmegen nodigen we je graag uit om gezellig na te praten op ons Franse finish festival La Fête du Vélo!

Uiteraard zorgen we ervoor dat je hier veilig je fiets kunt stallen in de gratis bewaakte fietsenstalling.

Wat je nog meer kunt verwachten? We zorgen voor een uniek Frans fietsfestival. Onder het genot van Franse chansons en du vin kun je hier heerlijk nagenieten van jouw prestatie. Liever een croque monsieur of wat fromage? Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met verschillende Franse foodtrucks. Hadden we al gezegd dat het eerste drankje na de finish van ons is? Proost alvast! 

Het wordt helemaal een mooie "boule" tijdens ons Jeu de Boules toernooi. Doe mee en daag je mede fietsers uit! Hou onze website in de gaten voor het complete programma.

Ronde van Nijmegen verplaatst naar 19 juni 2022

Door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 hebben we besloten de Ronde van Nijmegen te verplaatsen naar zondag 19 juni 2022. De in 2020 aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de negende editie in 2022.

Lees meer