fbpx

ABC-Nederlands

BEDRIJVENTEAMS

Je collega’s in een totaal andere setting zien: fiets samen de Ronde van Nijmegen. Bedrijven teams krijgen voor 5 teamleden een inschrijvingsbewijs, koffie/thee bij de start, teamfoto bij de start, koffie en appeltaart bij fouragepunt, speciale prijsuitreiking bij de finish, medaille voor elke deelnemer.
Betaling geschiedt middels een verzamelfactuur en de kosten zijn 125,- (excl. 9% btw). Het is mogelijk dat teamleden verschillende afstanden rijden. Ook is het mogelijk om extra inschrijfbewijzen bij te kopen als het team uit meer dan 5 leden bestaat. Nadat het bedrijventeam is aangemeld, ontvangt de teamcaptain inschrijfcodes waarmee elk teamlid zich kan inschrijven.
Wil je meer informatie, stuur dan een e-mail (info@rondevannijmegen.nl) met daarbij de bedrijventeam naam, het aantal leden en vervolgens ontvang je een e-mail met extra informatie.
9

DATUM

De achtste editie van de Ronde van Nijmegen vindt plaats op zondag 12 mei 2019(moederdag). Traditioneel vindt De Ronde altijd plaats op de tweede zondag van mei.

DEELNAMELIMIET

De deelnamelimiet voor de Ronde van Nijmegen is maximaal 4500 deelnemers.

DEELNEMERSLIJST

De deelnemerslijst is te vinden via onderstaande link:

https://inschrijven.nl/dln/rondevannijmegen.html

INSCHRIJVEN

Inschrijven verloopt via een beveiligde pagina (https). Klik HIER voor de inschrijfpagina.

KOSTEN

Voor een overzicht van de kosten, klik HIER voor de inschrijfpagina.

OVERNACHTEN/ RENNERSHOTEL

Zoek je een wieler-vriendelijk hotel voor de Ronde van Nijmegen? Fletcher Parkhotel Val Monte heet je van harte welkom. Zij hebben een speciale actie voor de deelnemers van de Ronde van Nijmegen:

Speciale prijs en voorwaarden voor deelnemers aan de Ronde van Nijmegen

  • € 89 per eenpersoonskamer per nacht incl. ontbijt.
  • € 99 per tweepersoonskamer per nacht incl. ontbijt.
  • Toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.
  • 10% korting op het diner.
  • Uitzondering op de minimale verblijfsduur van 2 nachten: de deelnemers van de Ronde van Nijmegen kunnen ook voor 1 overnachting reserveren.
  • Wij bieden een afgesloten fietsenstalling waarvan onze gasten gratis gebruik mogen maken. Deelnemers mogen hun fietsen ook meenemen naar de kamer mits de banden schoon zijn.

Het afgesproken tarief geldt alleen bij reserveringen die telefonisch via telefoonnummer +31 (0)24-684 2000 of per e-mail via info@parkhotelvalmonte.nl bij ons zijn gemaakt. Vermeldt u bij het maken van de reservering dat u boekt onder de overeenkomst van “Ronde van Nijmegen” om het overeengekomen tarief te garanderen.

PARKEREN

Parkeren kan op de parkeerplaatsen rondom de start. U mag gratis parkeren als u de Ronde van Nijmegen sticker (zit in startpakket) op uw auto hebt zitten. Vanaf alle invalswegen in Nijmegen is de Radboud Universiteit aangegeven op de ANWB-wegwijzers. Volg de borden Gymnasion/P7.

ROUTES

De concept routes worden 1 februari op deze website gepubliceerd. De routes worden pas een week voor het evenement definitief omdat we te maken hebben met wegwerkzaamheden, dorpsfestiviteiten en bijzonderheden. Deelnemers ontvangen een routekaart bij hun startpakket en de GPX bestanden van de route worden een week voorafgaand aan het evenement verstrekt.

ROUTE AANDUIDING

De route wordt aangeduid met gele routepijlen. Deze pijlen zijn duidelijk te herkennen aan het RvN logo. Er staan splitsingsborden op punten waar de routes zich splitsen.

SLUITINGSTIJDEN

Het is de bedoeling dat iedereen voor 17:00 uur finisht in het park. De tijdsregistratie stopt om 17:00 uur. De drank- en fourageposten sluiten om 15:00 uur.

SPORTVOEDING POWERBAR

PowerBar langs het parcours van de Ronde van Nijmegen Goed nieuws: tijdens de Ronde van Nijmegen voorziet PowerBar alle deelnemers van de juiste energie voor onderweg. Zo worden bij de eerste fouragepost repen uitgedeeld, en kun je bij de tweede fouragepost je bidon vullen met PowerBar IsoActive sportdrank.

Dit is een isotone sportdrank die snel wordt opgenomen in je bloed. Door de snelle levering van koolhydraten en het hoge mineralengehalte is PowerBar Isoactive de ideale sportdrank tijdens inspanning. Oefen goed! Voor veel fietsers blijkt het lastig om genoeg te drinken. Zonde als je je bedenkt dat een vochtverlies van 2% van je totale gewichtsverlies al voor vermindering van je sportprestatie kan zorgen. Het is dus heel belangrijk om voldoende te drinken. Juist omdat het drinken tijdens het sporten als lastig wordt ervaren, moet je er goed mee oefenen. Dit kan je doen tijdens (langere) trainingen in aanloop naar de ronde van Nijmegen. Het beste is om te oefenen met de sportdrank die je straks op de wedstrijddag onderweg ook aangeboden krijgt: de Isotone sportdrank PowerBar Isoactive. Door deze tijdens trainingen al te gebruiken weet je hoe je lichaam erop reageert en kom je niet voor verrassingen te staan. De kans op warm weer is ook dit jaar weer aanwezig, dus zorg ten alle tijden voor goed gevulde bidons: je lichaam kan deze energie goed gebruiken.

STARTLOCATIE

Om bij de startlocatie te komen kun je dit adres invoeren in je TomTom/ SatNav/ GoogleMaps:

Kapittelweg 35, 6525 EN Nijmegen

Verkeersregelaars zullen je met een stralende lach naar de parkeerplaats verwijzen.

STARTPAKKET

Het startpakket krijg je een week voor de Ronde in huis. Voordat de startpakketten worden verzonden ontvang je een nieuwsbrief met meer informatie en controle van het adres.

STUURBORDJE

Bevestig uw stuurbordje met twee tie-wraps aan uw stuur. De tijdwaarnemings chip werkt het beste als deze los hangt, dus als de chip niet tegen uw frame zit.

VEILIGHEID

Tijdens de Ronde van Nijmegen moeten deelnemers zich houden aan de algemeen geldende verkeersregels. Iedereen rijdt op eigen risico mee en moet in goede gezondheid verkeren. Bij twijfel neem contact op met de organisatie. Op gevaarlijke/ drukke punten zal de RvN organisatie voor verkeersregelaars zorgen. Daarnaast is het dragen van een valhelm verplicht en moet u een deugdelijke fiets hebben met een bel. Bij de start-finish zullen gecertificeerde EHBO-ers aanwezig zijn en bij elke fouragepost zijn EHBO-koffers. Tot slot zal er een auto beschikbaar zijn om in het geval van calamiteiten snel ter plaatse te kunnen zijn.

(VRIENDEN)TEAMS

Er wordt een team klassement opgemaakt van de drie snelste tijden van je team op de klimtijdrit op de Oude Holleweg te Ubbergen. Hierbij wordt rekening gehouden met je klassering in je categorie. Voordelen voor teams: jullie team-naam op het stuurbordje, een glas prosecco, een groepsfoto en deelname aan het teamklassement. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de deelname als (vrienden)team. Stuur een email naar info@rondevannijmegen.nl als je team niet in de lijst van teams op het inschrijfformulier staat.

WIELERSHIRT

Dit jaar is het thema ‘La Ronda de Nijmegen’ en daar hoort een España getint Ronde van Nijmegen shirt bij.
* Voorlopig ontwerp, het definitieve ontwerp wordt nog mooier
* Dit jaar is er gekozen voor een Bioracer wielrshirt (speedwear),
* Proflijn: doorlopende rits, elastische mouwen, hoge kwaliteit stof.
* Er zijn twee paslocaties waar van 1 februari t/m 31 maart het shirt gepast kan worden: Mantel Superstore Arnhem (De Overmaat 72, Arnhem) en Mantel Superstore Den Bosch (Balkweg 7, ‘s-Hertogenbosch)
* Mocht je een andere shirtmaat willen, dan kun je dit per email doorgeven.
* Klik HIER voor de maattabel.
* Het shirt kost €35,- in de voorverkoop.
* Verkoop op de dag zelf beperkt beschikbaar

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress